Thursday, December 3, 2009

KRYOLAN GIVEAWAY - Jom join...


hehe.... sejak2 praktikal ni.. kemain lagi blajor mekap.. tak la mekap heavy2 pon.. yg basic2 aje.. tp boleh la.. 2-3 menjak ni slalu la akak ngan adek Diana ni sembang2, kongsi maklumat mane nk cari eyeshadow palette yg jual online.. last week diana ade YM.. dia pn bagi la link ni..


jeng.. jeng.. jeng.. sekali tgk la..

(price= rm55)
mummy.. daddy.. abg.. adik.. nak beli2... *drooling*

tp dlm byak2 palette tu akak berkenan yg no 2 tuh.. yg 72 color eye shadows and 6 blushers. sbb klu yg pertama tu eye shadow aje.. yg ni ade blusher.. kira 2 in 1 la.. jimat kos dan ruang gitu.. hahaha... harga pn yg termurah drpd yg slalu akak survey.. slalunya yg jmpa palette yg sama.. plg murah pn rm 70.. kt blogshop k ann ni (oh.. nama owner blog ni k.ann).. rm55 AJE.. klu tmbah posting fee pn x smpai rm 60 adek2.. *wink2*

so can't wait to receive my monthy allowance la.. nak beli... nak beli.. k.ann smpan untuk saya k..

then, akak jalan2 la kt blog dia, http://krayolaninmalaysia.blogspot.com/
Mcm2 ade tau... (cam iklan Astro plak )

tp dlm bnyak2 product tu.. akak nk tlg k.ann ni promote product terbaru dia...

Urban Decay Primer Potion
walaupun produk ni bukan under Kryolan, tp produk ni digunakan bersama ngan eyeshadow untuk kesan yg ke ba boom.. (lihat gmbr di bawah untuk perbezannya)


(k. ann, pnjam tgn)
lg satu, korang x perlu risau sbb UDPP ni long lasting.. *i like la.. haha... dan harganya x la mahal sbb kita just jadikan UDPP ni sbgai base pada eyeshadow kite.

How to use it;
simple, it is cream-based, so guna applicator yg disediakan. tenyeh skit tang mata tu. lpas tu uols pakai aje la eyeshadow kegemaran korang..

k.ann ni pn baik hati pasal kali ni dia ade anjurkan giveaway. kt bawah ni akak letakkan detail pasal give away k.ann ni.. hadiah pn terbaek la..

Kryolan Giveaway Time!!!!!!

Hey girlssss go create a blog.. go go. Be my follower and kalau rajin subscribe link to my blog ek..

Then buat post tentang KRYOLANINMALAYSIA dalam blog you dalam bentuk paling meletops!!! Promote KRYOLANINMALAYSIA kasi up la sket..

dan sertakan link
http://krayolaninmalaysia.blogspot.com
Ingat.. Eja betul-betul!!

Post paling creative, paling meletops dan paling best akan dipilih sebagai pemenang oleh i. :p

Dan jangan lupa tambah kat post tu pasal giveaway nih.

Tinggalkan link blog you kat comment box bawah ni atau boleh email i di ann_stasia@yahoo.com.. Dua-dua lagi baik! Let me know.. Kalau i tak tau macam maner nak dpt hadiah!


Winners will be announced on 10 December 2009.


10 lucky babes akan dapat KRYOLAN SUPRA free.. Harga worth RM50 tau.. Rugi klu tak cube..

Ni ha!! You akan dapat ini!! :)

Eh.. Tapi hitam ni nak buat aper.. He he



Yang inilah... You boleh pilih ikut skin color you kalau you menang!!

Kalau nak beli RM53 tau!!!



Dan 10 lucky babes yg lain akan dapat saguhati ni!!!! :)

I order dari US tau. Baru sampai petang tadi.

Britney Spears Believe and Aquolina Pink Sugar!!

klu adik2, akak2 ni ade masalah nk tnya pasal product mane yg sesuai atau nak order barang, boleh la contact k.ann terus.. x caya... ni yg tertulis kt banner dia..

"Kami jual KRYOLAN, DERMACOLOR and DERMACOS. Nak khidmat nasihat? Tak tau nak pilih warna ape yang sesuai ngan kulit? Nak tau banyak lagi tentang produk Kryolan? Nak test dulu sebelum beli? Call jer i... ann - 0123636304 bebiler jer.. :)"

see.. see..

gmbr ni akak google kt internet.. jmpa kt website utama kryolan.. tgk make up dia.. dlm air pn steady dik oi...
(klu x caya klik sini)

Produk2 kt blogshop k.ann ni mmg bnyak.. tak muat satu page.. hehe

jadi.. apa tunggu lagi..

JOM TERJAH ke


p/s: bos, cepat la bayar elaun.. nak beli makeup nih.. hahaha...

1 comment:

cik EPAL said...

waaa...contest yang menarik :)